Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Megyei labdarúgás – Az őszi véghajrá kezdődik
2014-11-06 10:17:26
A 14. forduló mérkőzéseit rendezik a megyei I., és II. osztályú labdarúgó bajnokságokban. A regionális élvonalban még háromszor találkoznak a csapatok. Az első tavaszi fordulót ugyanis előrehozzák, így november 22 és 23-án is pályára lépnek az érintettek. A második vonalban a magas mérkőzésszám miatt ebben az osztályban még a hónap utolsó hétvégéjén is rendeznek bajnokikat. Az őszi szezon véghajrája kezdődik tehát. A megyei I. osztályban a játéknap rangadóját Gyöngyöshalászon rendezik, ahol a Maklár vendégszerepel. Nagy izgalmakra lehet számítani a Pétervására borsodnádasdi, a Detk gyöngyöstarjáni, vagy éppen az Egerszalók besenyőtelki vendégjátékán. A listavezető Nagyréde a sereghajtó Bélapátfalva otthonában gyarapíthatja pontjai számát. Egy szinttel lejjebb a második helyre szorult Egri Sportcentrum SE hazai környezetben javíthat, mégpedig a Petőfibánya ellen.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel