Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Bedaráltuk az Abonettet
2014-11-03 00:49:52
A vártnál talán egy kicsit szorosabb küzdelmet hozott a női kézilabda NB I/B keleti-csoport 7. fordulójában vasárnap lejátszott Abonett KC – Eszterházy KFSC összecsapás. Az egri lányok végül sikerrel vették az akadályt, és magabiztos, 23-15 arányú győzelmet arattak Abonyban. A tabellán elfoglalt helyezések alapján egyértelműen Hegedűs Tibor együttese volt az esélyese a találkozónak. A házigazdák a pontvadászat sereghajtói, ám lényegesen többet mutattak attól, mint amire számítani lehetett tőlük. Motiváltak, lelkesek voltak, és a mérkőzés jelentős részében nagy küzdelemre kényszerítették az egrieket. A végeredményből is leszűrhető, hogy nem volt látványos a mérkőzés. A mieink többször kerültek hullámvölgybe, de a legfontosabb periódusokban meggyőző volt. Különösen igaz ez a végjátékra, amikor is sikerült megtörni a házigazdák ellenállását. Győzelmével maradt az élmezőny tagja az EKFSC.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel