Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Megyei labdarúgás – Szombati eredmények, kikapott az ESSE
2014-11-01 18:32:42
Öt mérkőzést rendeztek szombaton a megyei I. osztályú bajnokságban. Három döntetlen mellett egy alkalommal az otthon játszó együttes nyert, míg egyszer a vendégcsapat örülhetett. A Maklár – Besenyőtelek rangadó 2-2-es eredményt hozott. A házigazdák vezető góljára még az első játékrészben kettővel válaszolt a látogató. Az egyenlítés a 72. percben sikerült Nagy Endre fiainak. A Gyöngyöshalász küzdelmes 0-0-t játszott Borsodnádasdon, de megosztozott a pontokon a Verpelét és az Andornaktálya is. A Pétervására meggyőző magabiztossággal intézte el a Füzesabonyt, a Markaz pedig 3-1-es diadalnak örülhetett Detken. Egy szinttel lejjebb elszenvedte második vereségét az Egri Sportcentrum SE. A listavezető kétgólos előnyhöz jutott Poroszlón, ám a házigazdák a szünetig egalizáltak, fordulás után pedig további két találattal a maguk javára fordították a meccset.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel