Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Vasárnapi megyei eredmények
2014-08-31 21:44:10
Egy mérkőzést rendeztek vasárnap a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában. A Heréd hazai környezetben a vártnál talán simábban hozta a Gyöngyöstarján elleni összecsapását. Gömöri Ottó tanítványai 3-0-ra diadalmaskodtak. Egy szinttel lejjebb is az otthon játszó csapatok örülhettek a hét utolsó napján. Az Erdőtelek a Tarnamérát, a Mátraderecske pedig a Szücsit verte két góllal. A megyei harmadik vonalban idegenben nyert az Apc, a Tiszanána, a Vámosgyörk és az Ecséd. Az újjáalakuló parádi együttes a Gyöngyössolymost múlta felül. A IV. osztályban sikerrel tudta le a játéknapot a Sportcentrum II., amely a Recsknél bizonyult jobbnak. A Vécs – Átány találkozó 3-3-nál a 92. percben félbeszakadt. A hazai gárda játékosai levonultak a pályáról.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel