Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kitüntetés - MEFS Életmű Díjat kapott Dr. Honfi László
2014-06-04 23:00:33
Életmű Díjakkal, Aranyplakettekkel és Hallgatói Díjakkal ismerte el a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) azoknak a szakembereknek és hallgatóknak a munkáját és tevékenységét, akik a felsőoktatás sportéletének népszerűsítéséért, annak eredményességéért a legtöbbet tették az elmúlt években. A Magyar Egyetemi- és Főiskolai Sportszövetség (MEFS) által adományozott Életmű Díjban részesült Dr. Honfi László, az Eszterházy Károly Főiskola intézetigazgatója, tanszékvezető főiskolai tanár, a MEFS korábbi alelnöke. Az elismeréseket prof. dr. Kiss Ádám, a MEFS elnöke, dr. Székely Mózes, a MEFS főtitkára és dr. Freyer Tamás, a MEFS alelnöke adta át. Dr. Honfi László 1973 óta, immáron 41 éve dolgozik az Eszterházy Károly Főiskola tanáraként. 27 éve tanszékvezetőként, intézetigazgatóként, az EKFSC elnökeként, 16 évig volt a MEFS elnökségi tagja, 10 évig a MEFS alelnöke.


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel