Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Vízilabda - Csacsi, Miki, Herceg Novi, Zágráb
2007-03-27 21:45:13
Több edzőmeccset is játszott a kiváló erőkből álló PVK Jadran Herceg Novi csapatával a Brendon Fenstherm ZF Eger vízilabda együttese. Az egri pólósok 4-5 negyedet egykapuztak végig a montenegrói alakulattal, s a közösen eltöltött idő nagyon sokat segített a felkészülésben - mondta az AgriaSportnak Kiss Csaba, egri csapatkapitány. Az előttünk álló sorozatot nem nagyon irigyelheti senki: jövő szombaton még játszunk ugyan a Szentessel, azonban ezt követően a Szeged, a Csehov, a Honvéd, a Vasas, majd a Recco lesz az ellenfelünk a vízben - mondta Kiss Csaba. Hozzátette: az összes találkozón a maximumot kell hoznunk, vagy talán egy kicsivel annál is többet ahhoz, hogy megfelelően helytálljunk. A Herceg Novi ebben segített nekünk.
Interjúnk itt olvasható...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel