Tokió 2020

Japán új miniszterelnöke Szuga Josihide, megerősítette, hogy mindenképpen megrendezik jövőre a tokiói olimpiát és paralimpiát. A sikeres lebonyolítás lesz a bizonyítéka annak, hogy az emberiség legyőzte a vírust.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Megyei labdarúgás – Vasárnapi eredmények
2013-10-27 19:51:43
Legyőzte a listavezető a címvédőt a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójának vasárnapra maradt egyetlen összecsapásán. A Gyöngyös AK Klavács duplájának is köszönhetően 3-1 arányban verte a Markazt, így megerősítette listavezető pozícióját a követő Egerszalók előtt. A második vonal keleti régiójában magabiztos győzelmet aratott az Erdőtelek. Németh Sándor csapata 5-0-ra diadalmaskodott a Mátraballa felett, s kihasználva az Egerszólát szombati botlását közelebb kerültek az éllovashoz. A Mátraderecske 4-3-as sikert ért el az Andornaktálya II. vendégeként. Nyugaton a jól játszó Gyöngyöstarján 6-2-re győzte le a Csányt, az első és második helyezett rangadóján. Egyaránt 4-1-re nyert a Szücsi és a Petőfibánya. A harmadosztályban Pélyről hozta el a pontokat a Sportcentrum Eger. Váraszón játszott döntetlent a Mikófalva, míg a Noszvaj Karácsondon múlta felül házigazdáit.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel