Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Megyei labdarúgás – Most Nagyrédén randevúzik a két éllovas
2012-10-04 15:18:43
A 8. forduló összecsapásait rendezik szombaton és vasárnap a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Előbbi napon hat, míg utóbbin további két mérkőzést bonyolítanak le a csoportban. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt rangadója a Nagyréde – Pétervására lesz. A péterkeiek egy héttel ezelőtt is az akkori második helyezettel (Detk) mérkőztek, ám az eredmények úgy alakultak, hogy a Réde lépett az ezüstérmes pozícióba. A végeredménytől függetlenül Pádár Béla fiai megőrzik legelőkelőbb helyezésüket, ugyanis négy ponttal vannak az üldözők előtt. Több háromesélyes párosítással találkozunk. Az Andornaktálya – Detk, a Maklár – Besenyőtelek, a Novaj – Borsodnádasd, a Füzesabony – Markaz és az Egerszalók – Gyöngyöshalász meccs tartozik ebbe a kategóriába. A Tarnalelesz a Bélapátfalvánál, a Verpelét pedig a Szücsinél tűnik esélyesebbnek. Az alacsonyabb osztályokban is teljes kört rendeznek.
Párosítások és játékvezetői küldés itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel