Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Tárkány az utolsó bástya
2012-09-26 12:29:24
A Magyar Kupa országos táblája 2. fordulójában a szerdai játéknapon az FTC- Haladás mérkőzés a legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapás. Az egyetlen Heves megyei csapatként a Felsőtárkány SC érdekelt. Az NB III-as hazaiak szerdán 15.30-tól fogaják az NB II-es Szigetszentmiklósi TK-Erima csapatát. Vígh Ferenc a hazaiak edzője nem számíthat a sérüléssel bajlódó Besenyei Ferenc játékára. - A sikeres bajnoki szereplés mindennél előrébb való, így ma azoknak a játékosoknak adok lehetőséget, akik az elmúlt időszakban kevesebb időt töltöttek a pályán. A műfüvön edződő esélyesebb riválisnak vélhetően nem lesz egyszerű a mi pályánkon érvényesülni. - fogalmazott a tárkányiak játékosedzője.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel