Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Először került a vándorserleg Tiszavasváriba
2012-09-24 13:42:50
Negyedik helyen végzett a hagyományos Szüret Kupa felkészülési női röplabda tornán a VIKSZ Agria RC Eger együttese. A kilencedik alkalommal megrendezett viadalnak a Kemény Ferenc Sportcsarnok adott otthont. Az egri sportbarátok négy NB II-es alakulatot (Eger, Jászberény, Közgáz SE és DSK, Tiszavasvári) láthattak. Az elért eredményeket tekintve kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az első három helyezett. A körbeverésekből a Tiszavasvári jött ki a legjobban, így első alkalommal megnyerte az egri viadalt. A hazaiak eredménysora azt bizonyítja, hogy a bajnokság kezdetéig nagyon sok munka vár a társaságra. A torna egyébként elérte célját, kiváló játéklehetőséget adott a csapatoknak a felkészülés hajrájában. A győztes Tiszavasvári egy évig őrizheti a vándorserleget.
Részletek itt...
Zagyi Tibor fotóriportja itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel