Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda – Szorosan alakult a vége, de megnyerte az első meccsét az Eger
2012-09-22 23:30:00
Győzelemmel kezdte szereplését az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapata az NB I/B-ben. A keleti-csoport nyitányán Iványi Bálint edző gárdája 26-25-re verte idegenben a Gödöllőt. Már a mérkőzés megkezdése előtt szembesültünk egy kedvező fordulattal. A hazai rendezésű, két héttel ezelőtt lebonyolított felkészülési tornán súlyos fejsérülést szenvedett Juhász Károly csatasorba állt. Fontos volt a jó rajt, a mi esetünkben csak a győzelem számított annak. A Gödöllő újoncként fente a fogát a meglepetésre, de szerencsére az egriek végig vezetve hozták a meccset. A csapatjáték hullámzó volt, ez leginkább az idény eleji formának volt betudható. Magabiztos vezetésünk birtokában a második játékrészben többször is pontot tehettünk a küzdelem végére, de nem sikerült. Sikerült viszont előnyünkből egyet megtartani a lefújáskor, ezzel pedig megszerezte a hőn áhított két pontot együttesünk.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel