Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Röplabda – Négy csapat szüretel vasárnap a Körcsarnokban
2012-09-20 17:49:17
Vasárnap bonyolítják le városunkban a Szüret Kupa felkészülési női röplabdatornát. A meghívott négy csapat a szokásoknak megfelelően a Kemény Ferenc Sportcsarnokban játszik körmérkőzéses tornát. Az "örökös rendező" VIKSZ Agria RC mellett a Tiszavasvári, a Jászberény valamint a Közgáz SE és DSE szerepel a viadalon. A felkészülés mellett ellenfélmustra is lesz a Szüret Kupa, hiszen többek között ezekkel az együttesekkel találkoznak az egriek a rövidesen startoló NB II-es bajnokságban. A torna a címvédő és a házigazda meccsével veszi kezdetét, tehát Juhászné Tóth Mária edző lányai a Jászberény ellen lépnek pályára. A zárómérkőzés is az egrieké lesz, akkor a Közgázzal csapnak össze a mieink. A találkozók három szettig tartanak majd, így 3-0 vagy 2-1 lehet a végeredmény.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel