Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Vasárnapi megyei eredmények
2012-09-16 20:19:06
Egy mérkőzést rendeztek vasárnap a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Markaz – Detk összecsapás a hazaiak 4-1 arányú, magabiztos győzelmével fejeződött be. Egy szinttel lejjebb, a keleti-csoportban a Visonta nem kegyelmezett az Egerbaktának, a Domoszló pedig Mátraderecskéről hozta el mind a három pontot. Nyugaton az Ecséd kiütötte a vendég Lőrincit. Szomszédvári rangadót nyert a Csány a Horttal szemben. A Zagyvaszántó Gyöngyöspatán járt sikerrel, míg a Petőfibánya gyöngyöstarjáni vendégjátéka pontosztozkodást hozott. A harmadik vonalban győzött a Sportcentrum Eger, a Karácsond, a Pély és a Kerecsend. A Mikófalva – Váraszó összecsapáson 2-2 lett a végeredmény.
Az eredmények megtekinthetők itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel