Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Áttörés: először rendezünk 100 kilométeren belül bajnokit
2012-09-13 18:00:08
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága módosította a jövő szombaton 16 órára kisorsolt Egri FC – DVSC mérkőzés helyszínét. A testület döntésének értelmében a bajnoki címvédő ellen a Diósgyőr stadionja lesz az Eger otthona. Érdekesség, hogy az OTP Bank Liga 2012/2013-as kiírásában a miskolci létesítmény a harmadik, ahol együttesünk pályaválasztóként szerepel. Első hazai megmérettetésünknek (Egri FC – Siófok) a fővárosi Illovszky Stadion, majd a 6. fordulóban lejátszott Ferencváros elleni meccsnek a debreceni pálya volt a helyszíne. A Videotonnal vívott összecsapásnál a pályaválasztói jog felcserélésére került sor, így tavasszal látogatnak a Suoza-fiúk Egerbe (ha addigra elkészül a világítás). Az MLSZ döntésének – persze némi iróniával – az EFC szurkolói is örülhetnek, hiszen először fordul elő, hogy 100 kilométeren belül rendezzük hazai meccsünket.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel