Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Ökölvívás – Külföldön is osztották a pofonokat
2012-04-16 12:22:41
Két országban, három helyszínen voltak érdekeltek az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztályának növendékei a napokban. A Dorkó Péter által irányított egyesület tagjainak nagy része a szlovákiai Losoncon vett részt egy meghívásos viadalon. A BoxingOne mérkőzéseire is sor került szintén a Felvidéken. A galántai eseményen két egri kiválóság vendégbokszolóként segítette győzelemhez a győri gladiátorokat. Könnyű Richárd révén Németországban is érdekelt volt az EVSI. A korosztályos magyar válogatottal portyázó sportoló világbajnoki ötödik helyezett német versenyzőt múlt felül, majd egy nappal később megadásra kényszerítette a francia bajnokot is. Utóbbi riválisát könnyen elintézte. Az elmúlt napok történéseit Dorkó Péter foglalta össze.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel